March 3, 2016

Raportare conform legislatiei? Vezi update-ul major StudioQ

Editare Drepturi de autor 800 x 600Conform cu ultimele reglementări aduse de Organismele de gestiune colectivă cu privire la raportarea drepturilor de autor de către radiouri am adus câteva update-uri modulului de raportare StudioQ, pe care ţi le prezentăm mai jos.

Filtrarea categoriilor incluse în rapoartele pentru drepturi de autor Oferă opţiunea de filtrare a categoriilor raportate către OGC-uri, cu posibilitatea de a raporta doar Muzică şi Jingles, doar Publicitate sau orice combinaţie între Song, Jingles, Spoturi, Generice, Promo, Accapella etc.

Actualizare raport UPFR

Conform metodologiei de raportare UPFR pentru radiouri, în raportul generat de StudioQ a fost introdus un câmp nou (Nr. Crt).

Editarea manuală a creditelor pentru drepturi de autor

În interfaţa Edit Record, pentru elementele din categoriile non-song, se poate crea fişa drepturilor de autor prin editarea manuală a câmpurilor necesare raportării. Facilitatea este complementară celei existente în soft, în care elementele prezente în categoria SONG pot fi selectate pentru completarea listei de credite pentru drepturi de autor. Ai întrebări despre această facilitate? Scrie-ne pe vanzari@qsoft.ro!

Raportare selectiva 800 x 600