February 1, 2016

Pachetul StudioQ recomandat pentru staţii de radio locale mici

schema 3StudioQ oferă fiecărei staţii de radio pachetul potrivit de aplicaţii, în funcţie de nevoi şi de mărime. Astfel, pentru staţiile locale, recomandăm pachetul Emisie – Productie – DR – Comercials Manager, care permite operarea simultană de pe trei staţii de lucru, acoperind toate funcţiunile unei staţii de radio mici.

Emisie

Practic, modulul de bază cuprinde un Mainserver (server de stocare date şi fişiere), Dj Console (playerul – partea cu care interacţionează DJ-ul), Edit Record (editarea pieselor, reclame, jingles, acapella etc.), Event ( programare publicitate, ştiri, promo etc.), Report& Settings (setări, rapoarte drepturi de autor conforme cu legislaţia din România, rapoarte comerciale, rapoarte tehnice etc.).

Dj Console

Producţie

Edit Record permite editarea fişierelor audio care vor fi incluse în baza de date a softului. Sunt recunoscute fişierele Mpeg layer II şi III. Fişierele sunt împărţite în 9 categorii, interfeţele de editare fiind specializate pentru Piese muzicale şi restul de categorii (Spoturi, Jingles, Baze, Efecte etc).

Productie

Commercial Manager

Modulul Commercials Manager este “mâna dreaptă” a departamentului vânzări, realizând atât ofertele pentru clienţi, cât şi rapoartele media plan, cache-flow, venituri lunare ori încărcarea grilei de publicitate pe anumite intervale de timp. Odată campania de publicitate programată, difuzarea ei este garantată, softul selectând automat în fiecare zi reclamele ce trebuie difuzate de emisie.

Softul de programare a campaniilor publicitare implementează şi un sistem de management a jingles-urilor /accapella, respectiv a tuturor materialelor de autopromovare ale staţiei de radio. Împărţite pe clase, subclase, cu moduri de definire a intervalelor de dată şi timp în care sunt valabile aceste autopromouri, ele vor fi programate automat odată cu grila de publicitate, ţinând cont de restricţiile impuse de departamentele vânzari, respectiv programe.

CM

Pentru programarea spoturilor publicitare s-au implementat algoritmi performanţi pentru validarea în timp real a plasării spoturilor publicitare, urmărind în acest sens un cât mai mare ajutor oferit departamentului vânzări, prin folosirea Commercials Manager. Lista de funcţionalităţi a softului nostru o găsiţi aici.

 

One thought on “Pachetul StudioQ recomandat pentru staţii de radio locale mici

Comments are closed.